In acest moment avem 571 retete culinare in 94 categorii!

Cele mai noi retete culinare
Ai nevoie de Flash pentru a vizualiza acest clip!
Reteta culinara pentru "Fasole batuta din fulgi de fasole" - Reteta culinara de post Trimis de: Georgy Rasa | Data: 4 Mar 2012
Listata in: Garnituri / Garnituri pe baza de legume
Ingrediente

130 g fulgi de fasole, 1/2 l apa, 30-50 ml untdelemn, o ceapa mica, sare

Instructiuni pentru gatit

Fasolea se gaseste sub aceasta forma in comert. Se prepara in cateva minute.
Ceapa rasa fin sau taiata marunt se prajeste, numai un minut, in untdelemn, apoi se stinge cu apa. Cand clocoteste apa, se adauga treptat fulgii de fasole, amestecand continuu circa 5 minute, pana cand fierbe si se ingroasa potrivindu-se gustul cu sare.
Se poate fierbe numai in apa clocotita si, dupa ce a capatat consistenta dorita, se pregateste si se serveste ca fel doi de mancare, cu mamaliguta si cu salata de varza acra sau dulce, sau cu muraturi, sau ca garnitura.

Imaginile retetei - Tine mouse-ul deasupra pentru rasfoire in caz ca sunt mai multe imagini:

Aceasta reteta are 0 imagini.

Comentariile vizitatorilor (0):

Aceasta reteta are 0 comentarii. Adauga comentraiul tau.

 

Autentificare

Pentru a putea adauga comentarii sau retete noi trebuie sa fiti autentificat
autentificare

Facebook:

Legaturi retete:

Adauga reteta noua Contacteaza-ne in legatura cu aceasta reteta Spune unui prieten despre aceasta reteta Versiunea pentru printare

Alte retete in aceasta categorie:

Galuste din legume fierte Chiftele din dovlacei cruzi Legume cu sunca sau parizer Butoiase din morcov Ciuperci umplute (var. 4)

Da o nota acestei retete:

Evaluare: 2.6/5 (7 voturi adaugat(e))

Comentarii:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii

Sari la categorie:

Norul de cuvinte cheie:
- Numar de vizualizari - 002237

 

 


 

Valid XHTML 1.0 Strict CSS valid!