Rezultatele cautarii

Servite de obicei impreuna cu alte preparate culinare, sosurile din aceasta categorie vor adauga fiecarei mancari savoarea necesara. Fie ca vorbim despre preparate din carne sau legume, retetele culinare de sos vor oferi textura necesara pentru a completa cu succes fiecare masa in parte. De la cele picante, in stil mexican, pana la sosurile dulci de fructe, toate isi gasesc locul potrivit la fiecare masa. Servite elegant in sosiere, vor fi savurate de fiecare chiar mai repede decat au fost preparate.
no-image-1049

Sos romanesc

Ingrediente O lingurita cu varf faina (20-25 g), o lingurita ceapa rasa fi
20/06/2014 11:23 pm
861 Views
no-image-1047

Sos de rosii

Ingrediente O lingurita cu varf de faina (20-25 g ), 1/4 l suc de rosii, 1
20/06/2014 11:23 pm
876 Views
no-image-1045

Sos de rosii

Ingrediente 100g ulei, 150g bulion sau 600g rosii, piper, 100g ceapa, 100g
20/06/2014 11:22 pm
923 Views
no-image-1043

Sos brun gelatinos

Ingrediente 100g unt, 100g faina, 1L supa de oase, 20g gelatina, 100mL vin
20/06/2014 11:22 pm
898 Views
no-image-1041

Sos spaniol rece

Ingrediente 100g ulei, 50g usturoi, 50g otet, piper, sare.
20/06/2014 11:21 pm
900 Views
no-image-1039

Sos scordolea grecesc

Ingrediente 1 capatana usturoi, 200g miez de paine inmuiat in lapte, 200g
20/06/2014 11:20 pm
946 Views
no-image-1037

Sos de vin pentru peste

Ingrediente 50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml sman
20/06/2014 11:20 pm
979 Views
no-image-1035

Sos crema

Ingrediente 400g maioneza, 100g frisca batuta, lamaie.
20/06/2014 11:19 pm
937 Views
no-image-1033

Sos a la grec

Ingrediente 100g ulei, 150g apa minerala, 1 lamaie, piper, 1 legatura patr
20/06/2014 11:19 pm
987 Views
no-image-1031

Sos de ciuperci

Ingrediente 80g faina, 80g unt, supa de pasare, esenta de ciuperci.
20/06/2014 11:18 pm
848 Views