Rezultatele cautarii

Pestele este un preparat gustos si delicios care insa necesita de cele mai multe ori prezenta unui sos. Categoria retetelor culinare de sosuri pentru peste ne prezinta o intreaga colectie de variante culese din diverse locuri de pe glod. Pentru ca in fiecare regiune, pestele este perceput intr-un mod diferit, fiecare sos va avea o textura aparte si va fi incununat de arome intense. Multe dintre sosuri au in compozitia lor traditionala lamaie, dar avem si o alta parte care prefera texturile mai cremoase si imbogatite cu variatiuni de mujdei.
no-image-1041

Sos spaniol rece

Ingrediente 100g ulei, 50g usturoi, 50g otet, piper, sare.
20/06/2014 11:21 pm
853 Views
no-image-1039

Sos scordolea grecesc

Ingrediente 1 capatana usturoi, 200g miez de paine inmuiat in lapte, 200g
20/06/2014 11:20 pm
897 Views
no-image-1037

Sos de vin pentru peste

Ingrediente 50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml sman
20/06/2014 11:20 pm
929 Views
no-image-1035

Sos crema

Ingrediente 400g maioneza, 100g frisca batuta, lamaie.
20/06/2014 11:19 pm
886 Views
no-image-1033

Sos a la grec

Ingrediente 100g ulei, 150g apa minerala, 1 lamaie, piper, 1 legatura patr
20/06/2014 11:19 pm
940 Views