Rezultatele cautarii

Bazate in general pe o combinatie de faina, unt si smantana, retetele culinare de sosuri albe sunt recomandate sa fie servite pe langa o gama extrem de variata de mancaruri. Pentru cei care inca au emotii in legatura cu prepararea acestor sosuri, aceasta categorie ofera sfaturile necesare si retete care nu vor da gres niciodata. De asemenea, fiecare varietate este insotita de o selectie de sugestii pentru a asorta sosurile cu mancarea potrivita. Textura lor fina si spumoasa va asigura reusita oricarui preparat.
no-image-1031

Sos de ciuperci

Ingrediente 80g faina, 80g unt, supa de pasare, esenta de ciuperci.
20/06/2014 11:18 pm
848 Views
no-image-1029

Sos alb pentru glasat fripturi

Ingrediente 60 g faina, 400 ml lapte, 50 g unt (sau alta grasime), 2 oua,
20/06/2014 11:18 pm
860 Views
no-image-1027

Sos alb gelatinos

Ingrediente 100g unt, 100g faina, 1L supa de pasare sau de oase, 20g gelat
20/06/2014 11:15 pm
832 Views
no-image-1025

Sos alb (Bechamel)

Ingrediente 25-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare
20/06/2014 11:15 pm
845 Views