Rezultatele cautarii

Crud-afumat sau prajit, pestele poate intra cu succes in oricare dintre retetele culinare de salate. Avand in vedere ingredientele necesare acestei categorii, putem opta pentru o multitudine de pesti care mai de care mai interesanti. Cu siguranta nu va putea lipsi din combinatie gustul intens de lamaie, imbogatind si potentand savoarea generala a mancarii. Pentru a stii exact de ce avem nevoie si modul de preparare a salatelor este nevoie sa invatam cateva din trucurile prezentate aici. Modul in care privim pestele va fi total diferit dupa aceasta experienta culinara.
no-image-1195

Salata de peste

Ingrediente orice fel de peste alb, fiert si curatat de oase, cartori, mor
21/06/2014 12:07 am
1,000 Views
no-image-1193

Salata de peste

Ingrediente salata de legume, peste
21/06/2014 12:06 am
1,076 Views
no-image-1191

Salata de heringi sau cherci cu ceapa

Ingrediente 500g heringi sau cherci, 500g ceapa, o lingura de morcov ras,
21/06/2014 12:06 am
1,049 Views
no-image-1189

Salata de heringi poloneza

Ingrediente heringi, ceapa, castraveciori acri, cartofi, maioneza, piper,
21/06/2014 12:05 am
1,040 Views
no-image-1187

Salata de heringi poloneza

Ingrediente heringi, ceapa, castraveciori acri, cartofi, ulei, otet, piper
21/06/2014 12:05 am
1,146 Views