Rezultatele cautarii

Una dintre cele mai usoare modalitati de a gati peste este prezentata in aceasta categorie. Toate retetele culinare ofera variante interesante de preparare a pestelui prin prajire si de asemenea de servire a lui la orice masa. Pe langa procedeul de prajire este necesar sa cunoastem si secretele asezonarii cu o diversitate de contimente si de sosuri. Toate aceste variante iti vor fi extrem de familiare, iar masa va fi o placere chiar daca uneori te vei lupta cu micile oscioare.
no-image-907

Peste prajit

Ingrediente peste, sare, lapte, faina, ulei
18/06/2014 8:30 pm
898 Views
no-image-905

Peste pane

Ingrediente peste, faina, ou, pesmet, lamaie, sare
18/06/2014 8:29 pm
899 Views
no-image-903

Pastravi prajiti

Ingrediente pastravi, sare, lapte, faina, ulei, lamaie
18/06/2014 8:29 pm
908 Views
no-image-901

Chilca prajita

Ingrediente 700g chilca, 100g faina, 100g lapte, 300g ulei
18/06/2014 8:28 pm
915 Views