Rezultatele cautarii

De la retetele culinare ale pescarilor autohtoni de pe malul Dunarii, pana la retetele sofisticate din marile restaurante traditionale, mancarurile cu peste vor ramanea o delicatese de necontestat. Pentru a reusi prepararea cu succes a retetelor din aceasta categorie este nevoie de peste proaspat si sanatos si de o rabdare si dibacie infinita. Toate acestea sunt asa de usor de invatat, iar rezultatul va uimi pana si pe cei mai mari experti culinari in cele ale pescuitului. Nu conteaza daca pregatesti pestii pe care sotul i-a prins noaptea trecuta sau cotlet de rechin, toate tainele sunt revelate aici.
no-image-909

Saramura de peste

Ingrediente peste marunt sau burta de crap, sare, ardei iute
18/06/2014 8:30 pm
904 Views
no-image-907

Peste prajit

Ingrediente peste, sare, lapte, faina, ulei
18/06/2014 8:30 pm
928 Views
no-image-905

Peste pane

Ingrediente peste, faina, ou, pesmet, lamaie, sare
18/06/2014 8:29 pm
937 Views
no-image-903

Pastravi prajiti

Ingrediente pastravi, sare, lapte, faina, ulei, lamaie
18/06/2014 8:29 pm
951 Views
no-image-901

Chilca prajita

Ingrediente 700g chilca, 100g faina, 100g lapte, 300g ulei
18/06/2014 8:28 pm
954 Views
no-image-899

Peste la gratar cu sos a la grec

Ingrediente peste, sos a la grec
18/06/2014 8:27 pm
951 Views
no-image-897

Morun sau nisetru la gratar

Ingrediente morun sau nisetru, sare, ulei, lamaie, sos a la grec
18/06/2014 8:27 pm
944 Views
no-image-894

Morun sau nisetru a la grec

Ingrediente morun sau nisetru, sare, ulei, sos a la grec
18/06/2014 8:26 pm
955 Views
no-image-892

Frigarui de morun sau nisetru

Ingrediente morun sau nisetru, sare, ulei, sos a la grec
18/06/2014 8:25 pm
927 Views
no-image-890

Stiuca umpluta

Ingrediente 1kg stiuca, 100g franzela, 200g lapte, piper, 50g stafide, 50g
18/06/2014 8:24 pm
878 Views