Rezultatele cautarii

Daruite de natura si culese cu grija din gradina, legumele sunt baza oricarei mancari sanatoase si a unui trai lung. Consumand zilnic retetele culinare cu legume ne asiguram o viata indestulata si plina de vitalitate. Mancarurile din aceasta categorie sunt incarcate de bogatia texturii si de varietatea de combinatii de legume. Potrivite atat pentru vegetarieni si vegani, cat si pentru restul gurmanzilor, mancarurile cu legume nu vor dezamagi niciodata, dimpotriva vor impresiona la fiecare masa printr-o savoare delicioasa si un gust inedit.
no-image-808

Tocana secuiasa

Ingrediente 500 g carne de porc semigrasa, circa 1 kg varza acra taiata ca fideaua (subtire), 2-3 linguri untdelemn, o cea
13/06/2014 9:34 am
788 Views
no-image-806

Tocana din carne de pui, miel, vitel, iepure domestic tanar cu smantana

Ingrediente 300-400 g carne, o ceapa (100 g), 50-80 g unt, grasime de pasare sau de porc, untdelemn, 150 ml smantana, boia
13/06/2014 9:34 am
733 Views
no-image-804

Mancare de cartofi

Ingrediente 600-700 g cartofi (de preferinta cei care nu se zdrobesc la fiert), o ceapa (50-100 g), 3-4 linguri untdelemn
13/06/2014 9:33 am
795 Views
no-image-802

Ghiveci in ulei

Ingrediente 300g morcov, 500g cartofi, 1 telina, 300g pastarnac, 300g ceapa, 100g mazare, 200g fasole verde, 5 ardei grasi
13/06/2014 9:33 am
900 Views
no-image-798

Ciuperci umplute cu rosii

Ingrediente ciuperci, rosii, sare, ulei, piper, vin, patrunjel verde
13/06/2014 9:31 am
811 Views
no-image-796

Ciuperci umplute cu creier

Ingrediente ciuperci, sare, creier, piper, ceapa, ulei, parmezan
13/06/2014 9:31 am
805 Views
no-image-794

Ciuperci umplute

Ingrediente 800g ciuperci, 200g ceapa, 50g parmezan sau svaiter, 150g ulei, 100g vin, piper, pesmet, verdeata, sare
13/06/2014 9:30 am
820 Views
no-image-790

Vinete impanate

Ingrediente 5 vinete, 500g ceapa, 300g rosii, 4 ardei grasi, 2 legaturi verdeata, 100g usturoi, 200g ulei, bulion, 100g vi
13/06/2014 9:29 am
788 Views
no-image-788

Telina a la grec

Ingrediente 2kg telina, 250g ceapa, 400g arpagic, 200g mazare, 2 legaturi verdeata, piper, 150g ulei, sare de lamaie, fain
13/06/2014 9:28 am
757 Views
no-image-786

Sarmalute de orez in foi de spanac, sfecla, loboda sau vita de vie

Ingrediente 500g foi, 100g ceapa, 200g orez, 200g ulei, bors, piper, sare, 1 lingurita faina, marar, sare de lamaie, smant
13/06/2014 9:28 am
640 Views