Rezultatele cautarii

Considerata a fi o carne din categoria de lux, vanatul se potriveste perfect cu retetele culinare propuse in categoria sa. Aceasta carne se preteaza la o serie de mancaruri fie traditional vanatoresti, fie mai exotice in functie de preferintele celor pentru care gatesti. Daca iti doresti ceva spectaculos despre care invitatii vor vorbi mult timp de acum inainte, vanatul este probabil surpriza inedita care va imbogati paleta de gusturi prezente la masa. Cel mai probabil lucru este ca reteta ta sa devina celebra in cercul de prieteni, iar tu sa o gatesti ori de cate ori apare ocazia.
no-image-676

Iepure cu sos ragu

Ingrediente Circa 1 kg carne, 100 ml untdelemn, morcov, patrunjel, telina si ceapa (toate circa 250 g), o foaie de dafin,
13/06/2014 8:14 am
762 Views
no-image-674

Iepure cu masline

Ingrediente 1 kg carne (spinare, pulpe), 100 g ceapa, 100 ml untdelemn, o foaie de dafin, 10 boabe de piper, 1/4 l suc de
13/06/2014 8:14 am
881 Views