Rezultatele cautarii

Privite ca o traditie romaneasca ascunsa cu grija in timp, retetele culinare pe baza de porc sunt cu siguranta metoda cea mai nimerita de a folosi o carne atat de placuta si de accesibila. Aceasta categorie prezinta intr-un mod extrem de creativ cele mai inedite folosinte ale diverselor parti ale porcului pentru a asigura o varietate larga de mancaruri. Trecem prin traditionalele mancaruri de pomana porcului si ne indreptam spre ceva mai rafinat si plin de savoare cu un puternic aer cosmopolit.
no-image-662

Piftie de porc

Ingrediente cap si picioare de porc, sare, usturoi, ceapa
13/06/2014 8:10 am
829 Views
no-image-660

Cotlet de porc cu smantana

Ingrediente 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml vin alb, 100 ml smantana,
13/06/2014 8:09 am
747 Views