Rezultatele cautarii

Carnea de vita este una dintre cele mai pretentioase tipuri pentru ca varsta ei trebuie sa fie foarte frageda. Desi multi o evita, cei care gatesc dupa retetele culinare din aceasta categorie, vor avea succes ori de cate ori se pun pe treaba. Nu este nimic mai usor decat sa prepari cea mai suculenta friptura asezonata cu cele mai de calitate condimente. Micile secrete te vor ajuta sa alegi intotdeauna carnea potrivita, dar si sa prepari cu succes fiecare masa care contine o friptura de vita.
no-image-330

Rulou de vitel cu diferite umpluturi

Ingrediente capac de vitel, sare, castraveciori, creier sau ciuperci, ulei, supa de carne
05/06/2014 10:21 pm
795 Views
no-image-328

Pulpa de vitel

Ingrediente pulpa de vitel, sare, pasta de ficat, gogosari, castraveciori
05/06/2014 10:20 pm
808 Views
no-image-326

Piept de vitel umplut cu tocatura

Ingrediente circa 2 kg piept de vitel, 1/2 kg ficat de vitel, porc sau pasare, 200 g franzela, 200 ml smantana, 4 oua, 200
05/06/2014 10:20 pm
824 Views
no-image-324

Nuca de vitel, caucaziana

Ingrediente carne de vitel, pateu de ficat, sos brun, ciuperci, gogosari, masline, castraveciori, sare
05/06/2014 10:19 pm
881 Views