Rezultatele cautarii

Porcul este probabil unul dintre cele mai apreciate carnuri din bucataria romaneasca. Cu o suculenta aparte, retetele culinare preparate la aceasta categorie pot sa dea consistenta atat meselor din familie, cat si ocaziilor speciale. Asezonate cu o varietate de condimente, bucataria romaneasca si internationala ofera numeroase contexte culinare de preparare a celor mai savuroase fripturi. Impreuna cu o granitura delicioasa, friptura de porc este piesa central a multor mese cu adevarat gustoase, dar si usor de preparat pentru intreaga familie.
no-image-314

Purcel umplut

Ingrediente 1 purcel, 500g ceapa, 1kg carne de vitel, 200g franzela, 2 oua, sare piper, ulei
05/06/2014 10:13 pm
802 Views
no-image-312

Purcel de lapte la tava

Ingrediente purcel de lapte, lamaie, sare Instructiuni
05/06/2014 10:12 pm
813 Views
no-image-310

Pulpa de porc

Ingrediente pulpa de porc, sare, pasta de ficat, gogosari, castraveciori
05/06/2014 10:12 pm
900 Views
no-image-308

Muschi de porc pe salata, in aspic

Ingrediente 500g muschi de porc, 150g aspic, 100g maioneza, 750g salata a la rus, 2 gogosari, sare, ulei
05/06/2014 10:11 pm
807 Views
no-image-306

Muschi de porc in aspic

Ingrediente muschi de porc, sare, ulei, legume, aspic, castraveciori, gogosari
05/06/2014 10:10 pm
835 Views
no-image-304

Galantina de purcel

Ingrediente purcel, carne de vitel, slanina, oua, sare, piper, nucsoara, castraveciori, carnati, foi de dafin
05/06/2014 10:10 pm
846 Views
no-image-302

Cotlet de porc pe salata in aspic

Ingrediente cotlete de porc, sare, salata a la rus, maioneza, sos remulad
05/06/2014 10:09 pm
797 Views
no-image-300

Cotlet de porc in aspic

Ingrediente cotlete de porc, sare, aspic, castraveciori, gogosari
05/06/2014 10:08 pm
923 Views