Rezultatele cautarii

Considerata a fi una din tipurile de carne extrem de usoara, retetele culinare de friptura din carne de pasare sunt potrivite pentru o masa usoara. Aceasta categorie ne arata cum putem sa transformam o friptura banala in ceva spectaculos si ne aduce inainte tot soiul de ingrediente si condimente care pot da o arama speciala. Suculenta si delicioasa, carnea de pasare este recomandata si in cazul multor afectiuni, mai ales daca nu dorim sa punem pe masa ceva extrem de gras.
no-image-338

Piept de curcan in aspic

Ingrediente curcan, ou sau castraveciori acri si gogosari, aspic.
05/06/2014 10:24 pm
916 Views
no-image-334

Curcan umplut

Ingrediente curcan, pateu de ficat de gasca, aspic, sare, paine
05/06/2014 10:22 pm
1,000 Views
no-image-332

Curcan in aspic

Ingrediente curcan, paine, legume, sare, aspic Instruc
05/06/2014 10:22 pm
994 Views
no-image-322

Pui umplut cu orez

Ingrediente un pui de circa 1 kg, 100 g orez, 50 g unt sau untdelemn, 2 oua, pipota si ficatul de la pui (sau de la 2-3 pu
05/06/2014 10:17 pm
913 Views
no-image-320

Pui umplut cu ficat

Ingrediente un pui de circa 1 kg, ficatul de la pui, 150 g franzela curatata de coaja si apoi cantarita, 2-3 oua fierte ta
05/06/2014 10:17 pm
963 Views
no-image-318

Pui umplut cu ficat

Ingrediente Un pui de circa 1 kg, 100 g ficat de vitel, porc sau pasare, 100 g franzela, 2 oua, 100 g ceapa, 50 g unt sau
05/06/2014 10:16 pm
898 Views
no-image-316

Cotlet de pui pane

Ingrediente carne de pui, sare, piper, faina, oua, pesmet, ulei, salata de andive
05/06/2014 10:15 pm
908 Views