Rezultatele cautarii

Calde si aburinde, retetele culinare de ciorbe de legume sunt practic sanatate inclusa intr-o singura oala. Daca pana acum multe gospodine au avut ezitari la aceasta parte a bucatariei traditionale, categoria de ciorbe va face viata mai usoara. Este inevitabil sa vorbim despre bogatia de legume care se afla in ciorbe si despre importanta consumului ei cat de des. Organismul are nevoie de aceasta combinatie intre legume si ciorba acrita cu diverse metode pentru a ramane mai multa vreme tanar si a fi din plin curatat la o scara mai larga.
no-image-241

Ciorba de salata verde

Ingrediente 4-5 capatani mari de salata (1 kg, 1/2 l bors, zer acru de la branza de vaci, zeama sau sare de lamaie, sau ot
05/06/2014 9:33 pm
802 Views
no-image-239

Ciorba ruseasca de varza

Ingrediente Circa 1/2 kg ciolan de porc proaspa, sau alte parti din carne de porc care au sorici (da acestei ciorbe un gus
05/06/2014 9:33 pm
809 Views
no-image-237

Ciorba de varza alba cu sos romanesc

Ingrediente 1/2 kg ciolan de porc proaspat sau afumat, sau orice carne de porc afumata, sau oase afumate, o varza de cca 6
05/06/2014 9:32 pm
792 Views
no-image-235

Ciorba de varza alba

Ingrediente 300-500 g carne cu mult os de rata, porc sau vita, morcov, patrunjel si telina (toate 200 g), o ceapa de marim
05/06/2014 9:31 pm
804 Views
no-image-233

Ciorba de urzici

Ingrediente 1/2 kg urzici (sau mai putin), o ceapa de marime mijlocie, 30 ml untdelemn sau slanina afumata, un galbenus, 1
05/06/2014 9:31 pm
812 Views
no-image-231

Ciorba de sfecla

Ingrediente 1/2 kg sfecla, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, le
05/06/2014 9:30 pm
824 Views
no-image-229

Ciorba de loboda

Ingrediente 1/2 kg loboda, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, o ceapa mica, un varf de cutit piper, 4-5 catei
05/06/2014 9:29 pm
823 Views
no-image-227

Ciorba de hamei

Ingrediente 1/2 kg hamei, 1/2 kg rosii sau suc de rosii, o ceapa (80 g), 25 g faina, 3 linguri untdelemn, 100 ml smantana,
05/06/2014 9:29 pm
816 Views
no-image-225

Ciorba de fasole verde

Ingrediente Morcov, patrunjel (toate 150 g), o ceapa de marime mijlocie, 1/2 kg fasole verde, ardei, 1/2 kg rosii, frunze
05/06/2014 9:28 pm
817 Views
no-image-223

Ciorba de dovlecei

Ingrediente Maruntaiele si partea din spate (mai osoasa) de la un pui sau de la alta pasare, sau carne de vitel cu mai mul
05/06/2014 9:27 pm
810 Views