Rezultatele cautarii

Bazate pe o varietate larga de sortimente de carne, retetele culinare incluse in categoria ciorbe de carne au o consistenta placuta si ofera totodata o portie de sanatate. Baza de carne da gustul inconfundabil al ciorbei, iar ingredientele folosite sunt dintre cele mai alese. De la bucatele de carne delicioasa pana la legumele care le insotesc, toate acestea fac din ciorba un element primordial si de baza pentru o masa delicioasa si hranitoare. Fiecare va mai dori un supliment si va imbratisa cu drag toate specialitatile de ciorbe pe baza de carne.
no-image-215

Ciorba greceasca

Ingrediente Maruntaie si carne din spate, cu mai mult os, de la pui sau de la alta pasare, (cca 300-500 g), morcov, patrun
05/06/2014 9:22 pm
933 Views
no-image-213

Ciorba de tarhon cu carne de orice pasare sau de vita

Ingrediente Maruntaie de pasare si carnea din spate cu mai mult os, sau piept de vita (cca 1/2 kg), morcov, patrunjel, tel
05/06/2014 9:22 pm
889 Views
no-image-211

Ciorba de potroace

Ingrediente 500 g carne cu oase (spate) de curcan, gaina grasa, rata sau gasca, 200 g zarzavat (morcov, patrunjel, telina)
05/06/2014 9:21 pm
1,013 Views
no-image-209

Ciorba de burta

Ingrediente 1/2 kg burta (curatata si apoi cantarita), 1/2 kg zarzavat de supa (morcov, patrunjel, telina), o ceapa mare (
05/06/2014 9:20 pm
973 Views
no-image-207

Ciorba de burta

Ingrediente 1/2 kg burta (curatata si apoi cantarita), 1/2 kg zarzavat de supa (morcov, patrunjel, telina), o ceapa mare (
05/06/2014 9:19 pm
964 Views
no-image-205

Ciorba cu perisoare

Ingrediente 700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa, 2 rosii de marime mijlocie
05/06/2014 9:18 pm
916 Views
no-image-203

Ciroba de miel

Ingrediente Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel circa 250 g, o ceapa de marime mijlocie (80 g), o lingura orez (
05/06/2014 9:17 pm
958 Views
no-image-201

Ciorba taraneasca

Ingrediente 300-400 g carne de vaca sau de porc mai grasa, morcov, patrunjel, telina (total 200 g), o ceapa de marime mijl
05/06/2014 9:16 pm
979 Views
no-image-199

Ciorba din carne de oaie

Ingrediente 1/2 kg carne de berbec sau de oaie (cu mai mult os) fara grasime, morcov, patrunjel (in total 200 g), o ceapa
05/06/2014 9:16 pm
955 Views
no-image-197

Ciorba de tarhon cu carne de orice pasare sau de vita

Ingrediente Maruntaie de pasare si carnea din spate cu mai mult os, sau piept de vita (cca 1/2 kg), morcov, patrunjel, tel
05/06/2014 9:15 pm
924 Views