Rezultatele cautarii

Folosite pentru a starni apetitul si pentru a inunda papilele gustative cu o varietate de gusturi, retetele culinare din categoria aperitive sunt modul ideal de a incepe orice masa. Pot fi servite fie la pranz sau la cina si incanta ochiul si gustul prin culori si texturi diferite. Indiferent de ingredientele de baza folosite, aperitivele pot fi utilizate ca antreuri la diverse dineuri si evenimente. Fie ca sunt aperitive cu branza, cu carne sau cu oua, fiecare invitat va aprecia modul inedit de prezentare, dar si delicioasele combinatii in care sunt prezente pe fiecare platou.
no-image-185

Tartine cu pasta de sardele

Ingrediente Paine, pasta de sardele, masline. Instruct
04/06/2014 11:18 pm
944 Views
no-image-183

Tartine cu heringi sau macrou

Ingrediente paine, unt, heringi, oua, masline, ridichi sau rosii.
04/06/2014 11:17 pm
987 Views
no-image-181

Tarte cu pasta de peste

Ingrediente aluat frantuzesc, pasta de peste, raci, aspic sau maioneza.
04/06/2014 11:17 pm
1,042 Views
no-image-179

Tarte cu lapti de peste

Ingrediente aluat frantuzesc, lapti, ulei, sare, piper, aspic, raci.
04/06/2014 11:16 pm
934 Views
no-image-177

Salata de icre negre

Ingrediente 200g icre negre, 200g miez de paine, 400g ulei, 1 lamaie, aspic.
04/06/2014 11:15 pm
946 Views
no-image-175

Icre tarama

Ingrediente 100g icre, 300g ulei, 100g franzela, sare de lamaie, apa minerala, ceapa.
04/06/2014 11:14 pm
1,073 Views
no-image-173

Icre de heringi

Ingrediente 100g icre, 300g ulei, sare de lamaie sau zeama de lamaie, miez de franzela sau gris, sare, masline, ceapa.
04/06/2014 11:14 pm
1,011 Views
no-image-171

Icre de crap sau de stiuca

Ingrediente 100g icre, 300g ulei, sare de lamaie sau zeama de lamaie, sare, masline, ceapa
04/06/2014 11:13 pm
978 Views
no-image-169

Oua umplute cu pasta de sardele

Ingrediente oua, pasta de sardele, unt, sare piper, masline sau hering
04/06/2014 11:12 pm
950 Views
no-image-167

Oua umplute cu ficat de pasare

Ingrediente oua, ficat de pasare, ceapa, unt, sare, piper, coniac, salata verde
04/06/2014 11:11 pm
872 Views