Rezultatele cautarii

Servite atent si cu multa rapiditate, retetele culinare de aperitive cu peste vor fi centrul atentiei la orice serata sau petrecere cocktail. In aceasta categorie, veti gasi de la retete cu timp de preparare scurt si servite din imbucaturi mici, pana la cele produse in cantitati considerabile si cu migala si rabdare. De retinut pentru fiecare bucatar este faptul ca fiecare aperitiv cu peste este unic in felul sau si primeste greutatea unui preparat rafinat prin ornamentarea futurista si deseori extrem de inventiva.
no-image-185

Tartine cu pasta de sardele

Ingrediente Paine, pasta de sardele, masline. Instruct
04/06/2014 11:18 pm
944 Views
no-image-183

Tartine cu heringi sau macrou

Ingrediente paine, unt, heringi, oua, masline, ridichi sau rosii.
04/06/2014 11:17 pm
987 Views
no-image-181

Tarte cu pasta de peste

Ingrediente aluat frantuzesc, pasta de peste, raci, aspic sau maioneza.
04/06/2014 11:17 pm
1,042 Views
no-image-179

Tarte cu lapti de peste

Ingrediente aluat frantuzesc, lapti, ulei, sare, piper, aspic, raci.
04/06/2014 11:16 pm
934 Views
no-image-177

Salata de icre negre

Ingrediente 200g icre negre, 200g miez de paine, 400g ulei, 1 lamaie, aspic.
04/06/2014 11:15 pm
946 Views
no-image-175

Icre tarama

Ingrediente 100g icre, 300g ulei, 100g franzela, sare de lamaie, apa minerala, ceapa.
04/06/2014 11:14 pm
1,073 Views
no-image-173

Icre de heringi

Ingrediente 100g icre, 300g ulei, sare de lamaie sau zeama de lamaie, miez de franzela sau gris, sare, masline, ceapa.
04/06/2014 11:14 pm
1,011 Views
no-image-171

Icre de crap sau de stiuca

Ingrediente 100g icre, 300g ulei, sare de lamaie sau zeama de lamaie, sare, masline, ceapa
04/06/2014 11:13 pm
978 Views