Rezultatele cautarii

Un platou cu aperitive nu este complet pana ce nu se adauga cel putin una din retetele culinare din categoria dedicata aperitivelor cu carne. Acestea din urma adauga intregii mese greutatea si satietatea necesara pentru a putea porni mai apoi spre alte aventuri culinare. Carnea poate deveni prietenul cel mai bun al aperitivelor pentru ca se modeleaza cu usurinta si poate fi transformata in portii mici, cat sa apuci cu degetele. Baza de carne a aperitivului va fi fie gatita la cuptor, la tigaie sau chiar prajita pe gratar.
no-image-119

Tartine cu sunca

Ingrediente paine, unt, sunca, castraveciori, gogosari sau ardei gras rosu.
04/06/2014 10:53 pm
949 Views
no-image-117

Tartine cu piept de curcan

Ingrediente paine, unt, piept de curcan, castraveciori acri, gogosari rosii.
04/06/2014 10:51 pm
1,024 Views
no-image-115

Tartine cu muschi afumat

Ingrediente paine, unt, muschi afumat, castraveciori acri, gogosari rosii
04/06/2014 10:51 pm
1,127 Views
no-image-113

Rulou de sunca in aspic

Ingrediente 250g sunca, 150g aspic, 100g maioneza, 750g salata a la rus, 1/2 gogosar in otet, 1 castravecior in otet
04/06/2014 10:50 pm
1,062 Views
no-image-111

Pulpa de sunca

Ingrediente pasta de sunca, unt, aspic Instructiuni pe
04/06/2014 10:49 pm
990 Views
Pateu de ficat de porc

Pateu de ficat de porc

Ingrediente 400g ficat, 300g unt, 50g coniac, piper, 200g ceapa, 150g aspic, sare
04/06/2014 10:45 pm
1,136 Views
no-image-106

Musa de sunca (spuma)

Ingrediente 350g sunca, 250g unt, 250g aspic, 25g coniac, 50g frisca, piper, sare
04/06/2014 10:43 pm
990 Views
no-image-104

Medalion de pui pe pateu de ficat de gasca

Ingrediente carne de pui, unt, coniac, sare, piper, aspic, maioneza, pateu de ficat de gasca
04/06/2014 10:42 pm
1,019 Views
no-image-102

Medalion de pui

Ingrediente carne de pui, sos alb, unt, coniac, sare, piper, aspic, salata a la rus, maioneza
04/06/2014 10:40 pm
988 Views
no-image-100

Medalion de pateu de ficat

Ingrediente pateu de ficat de gasca, sos alb, unt, coniac, sare, piper, aspic, ulei, legume, paine
04/06/2014 10:38 pm
607 Views